Houten kaart- Lief kleintje

3.00

  • Merk: Beavers Woodland
  • Gemaakt van FSC-gekeurd berkenboomhout
  • Als gewone briefkaart te versturen
  • Met pen, stift en potlood te beschrijven
  • Gewicht: 20 gram per kaart
  • Grootte: 14,8 x 10,5 x 0,2 cm

1 op voorraad

Beschrijving

Lief kleintje

Een prachtige kaart van Beavers Woodland, lief kleintje, het mooiste wat je kunt worden is jezelf.
Deze kaart is zo waar! Fijn om te versturen maar ook om een mooi plekje in huis te geven. De kaart is ontworpen door Marit de Wolff designs.

Beavers Woodland

Beavers Woodland is opgericht in 2013 en ligt in de bossen van Noord Scandinavië (Zweden). Het familiebedrijf heeft een zeer groen hart en produceert al jaren houten postkaarten van Scandinavisch resthout. Inmiddels worden de unieke kaarten over de hele wereld verkocht en verstuurd. Ze bevatten positieve quotes, gemaakt door verschillende gespecialiseerde designers.

Houten kaarten met karakter

Beaver Woodlands toveren Scandinavisch resthout op een zeer duurzame wijze om tot persoonlijke en unieke kaarten. Iedere kaart heeft een positieve boodschap om de ontvanger een glimlach te bezorgen. Omdat geen enkel stuk hout hetzelfde is, zijn ook de kaarten allemaal anders. De ene is wat donkerder en de ander wat gebogen. Ze hebben wel iets gemeen: het zijn allemaal kaarten die een positieve boodschap overbrengen.

Schrijf zelf iets liefs

De kaarten zijn op de achterkant blanco. Je kan met pen, potlood en stift jouw eigen persoonlijke boodschap schrijven. De kaarten zijn daarna als een gewone briefkaart te versturen.

Andere suggesties…