Algemene voorwaarden van Liefs van Lauren

Art. 1 Leveringstermijn
Je bestelling wordt zo snel mogelijk verzonden. Een bestelling die betaald is en op voorraad is, wordt doorgaans binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden. Je ontvangt een verzendbevestiging als het pakketje door ons is afgegeven bij de post. Mocht er haast zijn bij het pakketje, dan is het verstandig om contact met ons op te nemen zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen doen.

 Art. 2 Overmacht
Het kan voorkomen dat een product niet direct uit voorraad leverbaar is. Als de verwachte levertijd meer dan 5 dagen is, wordt u op de hoogte gesteld en kunt u de bestelling kosteloos annuleren. Reeds betaalde bedragen worden dan binnen 14 dagen gecrediteerd.
 
Art. 3 Betaling
Betaling van de producten dient vooraf te geschieden via ideal of per overschrijving op onze rekening ( NL 75 KNAB 0257704760 – De Wonderzolder) onder vermelding van het ordernummer. Je vindt dit nummer in de bevestigingsemail. Zonder dit nummer kunnen wij jouw betaling niet goed verwerken!
 
Art. 4 Annuleren
Zolang de betaling nog niet is voldaan en verwerkt, kan de bestelling kosteloos geannuleerd worden. Indien de betaling reeds heeft plaatsgevonden via overschrijving naar onze rekening en wij jouw bestelling nog niet in behandeling hebben genomen, kan de bestelling kosteloos worden geannuleerd en zal het volledige totaalbedrag naar jouw rekening worden gecrediteerd binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Wanneer de betaling heeft plaatsgevonden via een derde partij (iDEAL of Paypal) zijn er aan ons kosten berekend voor zowel de betaling als de creditering, deze bedragen komen voor rekening van de klant. Het totaalbedrag van de order, verminderd met de kosten voor de betaling, zal dan worden gecrediteerd binnen de wettelijke termijn van 30 dagen. Zodra de bestelling is verzonden is art. 5 van kracht.
 
Art. 5 Retouren
De klant heeft het recht producten binnen 7 werkdagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, te retourneren conform de wet “kopen op afstand”. De klant dient Liefs van Lauren voorafgaand aan de retourzending middels email op de hoogte te brengen. De retourbetaling betreft het aankoopbedrag van de producten, welke ongebruikt en onbeschadigd, in originele verpakking dienen te worden aangeboden. De retourbetaling zal geschieden binnen 30 dagen nadat Liefs van Lauren de goederen retour heeft ontvangen. Alle verzendkosten voor het retourneren zijn voor rekening van de klant. Indien de klant de zending ongefrankeerd verzendt, worden de gemaakte kosten verhoogd met adminstratiekosten aan de klant doorberekend.
De retour mag verzonden worden naar onderstaand adres. Voeg bij je artikelen een kopie van je factuur toe. Dan kunnen wij de retour snel verwerken.
Liefs van Lauren
t.a.v. Klantenservice
Schelp 9
8271 KP IJsselmuiden
 
Art. 6 Klachten
Bij ontvangst dient de bestelling gecontroleerd te worden. Problemen met levering dienen binnen 24 uur te worden gemeld, en overige klachten binnen 7 dagen na ontvangst op willemien@liefsvanlauren.nl. Klachten na deze periode kunnen niet meer in behandeling worden genomen.
 
Art. 7 Bestellingen niet ontvangen
Liefs van Lauren verwerkt de gegevens exact zoals opgegeven door klant. Kosten ontstaan door het onjuist invoeren van gegevens, zijn voor rekening van de klant. Liefs van Lauren is niet aansprakelijk voor het niet arriveren van de bestelling door fouten van de klant. Onze pakketpost is standaard verzekerd tot een waarde van €500,-.
 
Art. 8 Aansprakelijkheid
Liefs van Lauren acht zich niet aansprakelijk voor het onjuist interpreteren van gebruiksaanwijzing en/of gebruik van product.
 
Art. 9 Inhoud website
Alle teksten zijn met zorg samengesteld. echter, wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele typefouten en foutieve prijzen. Bij foutieve prijzen wordt de klant per email op de hoogte gesteld en heeft het recht de order kosteloos te annuleren.
 
Art. 10 Nederlands recht
Op alle artikelen, teksten en voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
 
Art. 11 Wijzigingen
Liefs van Lauren behoudt zich het recht de algemene voorwaarden zonder vooraankondiging te wijzigen. Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief verzendkosten. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen. Liefs van Lauren is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72548568. Liefs van Lauren is onderdeel van De Wonderzolder VOF

Art. 12 Identiteit onderneming 
Liefs van Lauren
Schelp 9
8271 KP IJsselmuiden
Netherlands
Telefoonnummer: 0645385565
E-mailadres: willemien@liefsvanlauren.nl
KvK-nummer: 72548568
Btw-identificatienummer: NL859148956B01