Levering, bezorgen en afhalen

Levertijden bij Liefs van Lauren
De meeste producten zijn gelijk uit voorraad leverbaar. Als dat zo is, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen door ons verzonden. Doorgaans wordt de bestelling de volgende dag afgeleverd. 

Bij een aantal artikelen staat dat het om een pre-order gaat. Alle artikelen die mee worden besteld in dezelfde order als de pre-order worden gelijk met dit artikel uitgeleverd. Wil je de andere artikelen eerder ontvangen? Bestel dan jouw artikelen in een aparte order.

Verzending
Je pakketje wordt met veel liefde en zorg door ons ingepakt, zoveel mogelijk in hergebruikt verpakkingsmateriaal. Wel zo duurzaam en vriendelijk voor je portemonnee. Bestel je voor € 75 of meer, dan betalen wij jouw verzending. Je (brievenbus)pakketje wordt verzonden met MyParcel. Bij verzending ontvang je een trackingcode waarmee je de bestelling kan volgen of de aflevering kan wijzigen. Wanneer het mogelijk is kiezen wij zoveel mogelijk voor brievenbuspakketten. Dit is milieuvriendelijker en hiervoor hoef jij als klant niet thuis te blijven. Wel zo handig.

Versturen naar iemand anders
Misschien wil je wel iets liefs opsturen naar iemand anders. Dit kan! Geef in het bestel proces bij opmerkingen je persoonlijke berichtje door voor de ontvanger. Wij schrijven dit dan op een kaartje en zullen het mooi verpakt, namens jou opsturen. 

Bestelling ophalen
Je kan natuurlijk ook je bestelling ophalen. Geef dit dan aan bij het bestelproces. Ophalen kan in overleg. Na betaling nemen wij contact met je op, om een afspraak te maken. Liefs van Lauren is gevestigd in IJsselmuiden.