Bij Liefs van Lauren geloven we in samen

Samen herinneringen maken
Samen rouwen
Samen om iemand heen staan
Meeleven 

Maar ook in samenwerken
Daarom vind je hier diverse bedrijven en ondernemers die ook gespecialiseerd zijn in herinneringen maken, vastleggen en in rouw.

Collega’s van Liefs van Lauren Conceptstore

We verkopen diverse items van collega’s in onze conceptstore. Je vind nog meer van hun producten/diensten op hun eigen website

Coaching en begeleiding

Hiske Kuilman – Coach; en spreekster op het gebied van rouwverwerking. 
Daarnaast brengt zij het Hugo magazine uit. Een tijdschrift voor ouders die hun kindje moeten missen.

Vorm aan Verlies – Coach; Elisabeth helpt vrouwen om meer stil te kunnen staan na verlies in de zwangerschap, of dat nu zichtbaar of onzichtbaar verlies is. Erkenning te geven voor wat ze hebben meegemaakt, of wat ze nog graag zouden meemaken maar nog niet gelukt is.

Praktijk de Eik – Coach; Brenda van Veldhuizen en schrijfster van het boek; De reis van Camelia de Kameleon op het gebied van rouw en verlies verwerking (rouw door overlijden maar ook scheiden van ouders, rouw om toekomstbeeld etc.) Brenda coach kinderen, jongeren en volwassenen.

Rouw producten

Voor herkenning, erkenning en steun:

Huisje no56 – Marijn en Lisanne, 2 zussen die samen bijzonder creatief zijn en prachtige en bijzondere invulboeken maken. Waaronder het dagboek zwangerschapsverlies, maar ook het invulboek kinderwens en bijpassende mijlpaalkaarten

Nel Magazine – Maartje heeft het tijdschrift NEL gemaakt, Never Ending Love. Voor herkenning, erkenning en steun voor ouders die afscheid moeten nemen van hun kindje.

Still In Your Eyes – Fotograaf Marcel heeft meerdere mensen gefotografeerd en geïnterviewd over hun verlies van een kindje. Al deze verhalen, maar ook gedichten en tips van professionals vindt je terug in een mooi boek; Still In Your Eyes.

Zilveren Sleutels – Margreet is ceremonieel begeleider bij afscheid en schrijft gedichten. Schrijfster van het boek; Ik mis je in alle kleuren.

Ziels gelukkig – Marie-Claire is schrijfster van diverse boeken over de dood en rouw waaronder; het kinderboek Er was eens een Zieltje.

Te vroeg geboren

Producten voor je kleine wondertje of om cadeau te geven:

Prematuurzaak Kleine Lucas – Gespecialiseerde webshop voor prematuur kleding en accessoires. Het merk Kleine Kanga heeft zij samen met Neobaby ontworpen.

Ziekte

XXje- boekje  – Marleen is illustrator en heeft een webshop met diverse invulboeken om herinneringen vast te leggen, waaronder XX-boekje Ziekenhuis.

Voor onze eigen collectie werken we samen met

Carmens Tekentafel – Carmen is illustrator met een vrolijke en speelse inslag. Je ziet haar eigen vrolijkheid erin terug. Ze maakt graag gebruik van vrolijke vormen, kleuren en motieven.

Irmadammekes – Irma is illustrator met een specifieke eigen stijl, een strak maar lief poppetje. Zonder al teveel tekst en zonder of minimaal kleur gebruik. Less is more in Irma haar geval.

We werken graag met deze 2 meiden samen om tot een liefdevolle en troostrijke collectie te komen. Deze producten zijn ook via wholesale verkrijgbaar.

Maak herinneringen tastbaar

En we hebben nog meer toffe collega’s

Daarnaast hebben we ook nog andere collega’s die we jullie graag aanbevelen. Elk met hun eigen specialisatie.

Coaching en begeleiding

Marjan ‘t Lam – Coach; Marjan heeft naast kennis ook haar eigen ervaring over rouwen en je leven weer oppakken na het overlijden van je kindje tijdens je zwangerschap.

Gepersonaliseerde producten

As Creations – Angela maakt de prachtigste herinneringsproducten en sieraden van as, een haarlokje maar ook van vingerafdrukken. Zo draag jij je dierbare op een mooie manier met je mee.

Uitvaart

Uitvaartonderneemster Linda van Alfen – Verbinding, warmte en ruime ervaring met baby en kinderuitvaarten omschrijven Linda haar uitvaartonderneming.

Tijdelijke grafborden – Rins maakt persoonlijke, tijdelijke grafborden van teak of eiken op een aluminum standaard. 
Zo wordt de laatste rustplaats van je dierbare een mooie persoonlijke plek.


Samenwerkingen, rouw, liefsvanlauren.nl

Ben je als ondernemer of merk geïnteresseerd om met ons samen te werken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op.