Invulboek voor prematuren en alle ziekenhuis baby’s

29.50

  • Merk: Kleine Kanga
  • Ontwikkeld door: Kleine Lucas en Neo baby
  • Illustraties door: Bonte Raaf
  • Invulboek met houten kaft
  • Inhoud: 35 invulbladen
  • Navulling: leverbaar

3 op voorraad

Beschrijving

Invulboek voor prematuren, dysmaturen en ALLE ziekenhuis baby’s

Invulboek voor prematuren, dysmaturen en alle ziekenhuisbaby’s. Je kindje is geboren in het ziekenhuis. Het is te vroeg, te klein of ziek. Als ouders heb je zorgen, maar ook blije en hoopvolle momenten en het is ontzettend belangrijk om dit vast te leggen. Ik spreek uit ervaring als ik zeg dat je heel veel dingen “vergeet” … Herinneringen komen wel weer terug als je gebeurtenissen opschrijft en terugleest op een later tijdstip.

Daarom hebben we (Kleine Lucas en Neobaby) een speciaal invulboek ontworpen voor prematuren, dysmaturen en kindjes die in het ziekenhuis moeten blijven. Dit invulboek is een uniek boek met een prachtige houten kaft. De bladzijden kun je zelf naar wens invullen, maar ook aanvullen zoveel als jij nodig vindt. Het wordt dan echt een bewaarboek waar je nog heel vaak in zult kijken.

Kleine Kanga

Dit invulboek wordt uitgebracht onder het merk Kleine Kanga. Dit is een merk gericht op artikelen voor deze doelgroep. “Gewone” baby producten zijn meestal niet geschikt voor prematuren. De babyboeken hebben vragen waar je nog geen antwoord op kan geven en niet van toepassing zijn op jouw situatie.

Het babyboek van Kleine Kanga is speciaal ontwikkeld door moeders van premature en dysmature kindjes en een kindje met een hartafwijking. Zij weten dan ook als de beste hoe belangrijk het is om de mijlpalen vast te leggen en de momentjes te koesteren.

Het invulboek van Kleine Kanga is een dagelijks dagboekje waar je de hoogtepunten of mindere momentjes van de dag kunt noteren. Wat je kindje drinkt op een dag en welke verzorging je hebt kunnen verrichten. Ook is er op elke pagina ruimte om een foto, aandenken of herinnering te plakken. Achter in het boekje staat een grafiek om de groei bij te houden. Dit kun je noteren aan de hand van de geboorteleeftijd en de gecorrigeerde leeftijd.

Het Kleine Kanga invulboek voor prematuren, dysmaturen en ziek geboren baby’s is geïllustreerd met toepasselijke afbeeldingen van “Kleine Kanga” buidelend met mama Kanga. De afbeeldingen van Kleine Kanga zijn ontworpen door Bonte Raaf. Het babyboek wordt geleverd met een houten kaft. 2 ringen en 35 invulbladen. De ringen worden los geleverd, zodat het gemakkelijk door de brievenbus kan. De ringen zijn makkelijk te monteren.

Extra invulbladen zijn bij te bestellen. Er zitten dan 28 vellen in de navulverpakking.

 

Andere suggesties…