Invulboek kinderwens

27.50

  • Merk: Huisje No 56
  • Gebonden, hardcover
  • Aantal bladzijden: 80
  • Afmeting: 21 × 21 cm
  • Veel ruimte om te schrijven, te tekenen of om foto’s toe te voegen.
  • Mooi om te combineren met de mijlpaalkaarten kinderwens 

3 op voorraad

Beschrijving

Invulboek kinderwens

Invulboek kinderwens is een invulboek speciaal voor stellen waarbij kinderen krijgen niet vanzelfsprekend is. Een harde en verdrietige realiteit. Het is soms erg moeilijk om om je heen te zien dat veel stellen kindjes krijgen terwijl het bij jezelf niet lukt. Dit kinderwens dagboek is speciaal ontwikkeld om de soms lange en moeilijke weg naar een kindje vast te leggen. Het kan in dit proces soms fijn zijn om bepaalde dingen bij te houden en je gevoelens van je af te schrijven.

Het boek is bedoeld als dagboek en bevat daarom veel schrijfruimte aangevuld met mooie quotes. Hoe jullie traject er ook uitziet, het is er eentje om vast te leggen.

Voorin het boek kun je invullen van wie het kinderwens dagboek is. Vul verder in hoe jullie wens en traject begon en hoe het verloopt. Er is veel ‘vrije’ schrijfruimte waardoor je al je gevoelens, emoties of andere belangrijke zaken kwijt kunt. Het boek is van goede kwaliteit doordat het een harde kaft heeft, stevige dikke pagina’s bevat en een mooi zwart/wit design heeft. Het boek blijft open liggen als je er in schrijft en biedt ontzettend veel schrijfruimte, ruimte voor tekeningetjes, doedels, foto’s of andere toevoegingen!

Wij hopen dat dit boek je helpt tijdens een moeilijke en soms lange periode vol onzekerheid en hoop.

Mooi om te combineren met de mijlpaalkaarten kinderwens.

Andere suggesties…