Samenwerkingen

Bij Liefs van Lauren geloven we in samen

Samen herinneringen maken
Samen rouwen
Samen om iemand heen staan
Meeleven 

Maar ook in samenwerken
Daarom vind je hier diverse bedrijven en ondernemers die ook gespecialiseerd zijn in herinneringen maken, vastleggen en in rouw.

Collega’s en Liefs van Lauren Conceptstore

We verkopen diverse items van collega’s in onze conceptstore. Je vind nog meer van hun producten op hun eigen website

www.hiskekuilman.nl – coach en spreekster op het gebied van rouwverwerking. Daarnaast brengt zij het Hugo magazine uit. Een tijdschrift voor ouders die hun kindje moeten missen.
www.inge-ingrid.nl – coaching en creatie van diverse (spirituele) poppetjes en hangers. Illustrator van: Er was eens een Zieltje en maakt daar bijpassende poppetjes bij.
www.kleinelucas.nl – gespecialiseerde webshop voor prematuur kleding en accessoires. Het merk Kleine Kanga heeft zij samen met Neobaby ontworpen.
www.praktijkdeeik.nl – schrijfster van het boek; de reis van Camelia de Kameleon maar vooral psychotherapeut op het gebied van rouw en verlies verwerking.
www.xxje-boekjes.nl  – webshop van diverse invulboeken om herinneringen vast te leggen, waaronder XX-boekje Ziekenhuis.
www.zielsgelukkig.nu – schrijfster van diverse boeken over de dood en rouw waaronder; Er was eens een Zieltje.

www.carmenstekentafel.nl – illustrator met een vrolijke en speelse inslag. Vrolijke vormen, kleuren en motieven zijn kenmerkend voor haar collectie.
www.irmadammekes.nl – illustrator met een specifieke eigen lijn en strak maar lief poppetje. Less is more in Irma haar geval.

Samen met Carmen en Irma zijn we bezig om een eigen collectie rondom rouw en verdriet te ontwikkelen die troost en ook wat licht geeft in een donkere en moeilijke tijd.

En we hebben nog meer toffe collega’s

Daarnaast hebben we ook nog andere collega’s die we jullie graag aanbevelen. Elk met hun eigen specialisatie.

www.marjantlam.com – Coach; Rouwen en je leven weer oppakken na het overlijden van je kindje tijdens je zwangerschap.
www.poezekip.nl – Mariska maakt persoonlijke producten. Waaronder toffe geboorte en herinneringskisten na aanleiding van een foto of kaartje.
www.instagram.com/tijdelijke_grafborden – Rins maakt persoonlijke, tijdelijke grafborden van teak of eiken op een aluminum standaard. Zo wordt de laatste rustplaats van je dierbare een mooie persoonlijke plek.


Samenwerkingen, rouw, liefsvanlauren.nl

Ben je als ondernemer of merk geïnteresseerd om met ons samen te werken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op.