Moeder en gemis

Moeder en gemis blog, Liefs van Lauren, 2 maart 2016

Vol liefde
Denk ik aan jou
Het onbekende kleintje
Waar ik o zo veel van hou

– Liefs van Lauren –

Voor alle moeders, wensmoeders en te-vroeg-afscheid-moeten-nemen-moeders, de had-ik-je-maar-gekend-moeders en natuurlijk de stoere-maar-ik-mis-hem/haar-zo-moeders.

Omdat pijn en rouw anders worden maar niet minder.
Omdat verdriet en gemis blijft.
Om wat je zo graag wilde, wat je nooit hebt gehad of maar o zo kort.
Omdat ik ook niet altijd die sterke vrouw ben die ik hoop te zijn
Omdat we met elkaar lief mogen zijn
Voor ons zelf en voor de ander.

Een plek voor herinneringen

Ik ben bezig met een lijn te ontwikkelen voor al deze kindjes om die een plek te geven. In ons leven, in ons hart. Tastbaar en voor altijd bij ons. En geloof mij dat confronteert meer dan ik wil. Zo lukt het mij niet om de foto’s in haar album te bekijken en zonder tranen over haar te praten. Zie ik overal lieve kleine meisjes en het gemis bij onszelf en anderen. Omdat de tijd een beetje heelt maar nooit volledig. En dat dit er mag zijn, is ook voor mij een proces. Liefde om wat je hebt en hebt gehad. De liefde en het gemis. Het is allebei even waardevol.

Binnenkort volgen de eerste foto’s. Ik heb waardevol contact met meerdere moeders over dit onderwerp en ga in overleg met hun gave producten ontwikkelen. Mocht je mee willen denken of je verhaal willen delen, voel je dan vooral heel welkom!

Omdat Liefde de wereld veranderd.