De start

cadeautjes in vreugde en verdriet Liefs van Lauren foto

In de zomer van 2017 begon bij mij het plan te groeien om een eigen webshop te starten. Ik wilde iets voor mijzelf maar vooral ook iets vanuit de naam Lauren te kunnen doen. Lauren is onze dochter die helaas veel te vroeg overleed. Ze werd slechts 8 weken oud maar wat zijn we blij dat we haar hebben leren kennen. Zoveel liefde, puurheid en gezelligheid heeft ze ons gegeven. Ze heeft ons leven mooier gemaakt. De naam: ‘ Liefs van Lauren’ verwijst dan ook naar haar. Maar het zit niet alleen in de naam, het zit ook in de producten die je hier terug vind. Alle producten zijn mooi, puur en geven hopelijk een stukje gezelligheid in je leven. Niet omdat ik denk dat producten dat moeten doen, maar als je dan toch allerlei spullen in je huis hebt/zet, dan is een beetje extra gezelligheid nooit weg.

Waarom vind ik het eigenlijk zo belangrijk dat alle producten puur en zo natuurlijk mogelijk zijn?! Wel om het volgende; mooie en natuurlijke producten zorgen ervoor dat we beter met onze aarde omgaan en de spullen die we hebben, meer weten te waarderen. Een mooi stuk speelgoed is leuker om mee te spelen, gaat langer mee en verdwijnt minder snel achter in de kast of zelfs in de prullenbak. Wel zo fijn dus! Als het dan ook nog eens van duurzame materialen gemaakt is, is dat niet alleen voor ons fijn, maar ook voor de makers en de natuur daar. Ik vind het belangrijk dat we samen de wereld mooier maken, eerlijker en dat we goed met elkaar en de natuur omgaan.

En nu is de start een feit. Naast echtgenoot, moeder, zus, vriendin en werknemer ben ik nu ook eigenaresse. Best een gek idee maar het is een droom die uitkomt. Achter de schermen hebben we al heel wat uurtjes doorgebracht met brainstormen, contacten leggen en alles opzetten en nu is het tijd voor jullie. Mijn klanten!

Ik wens je dan ook veel shop plezier. Mocht je nog vragen hebben of een suggestie voor een mooi merk, speelgoed of woon accessoire dan hoor ik het natuurlijk graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *