Over Liefs van Lauren, door Stichting LIVA

Op 3 januari schreef Stichting Liva het volgende op hun Facebook pagina:

Een behoorlijk kippenvel moment binnen Stichting LIVA. Een tijd geleden hielpen wij van LIVA een gezin die het echt ontzettend zwaar hadden. Een heftige tijd die ook wij binnen LIVA niet snel vergeten.

Vorige maand kregen we een e-mail van de mama uit IJsselmuiden ( zo zie je hoe landelijk wij werken ). Deze mama bedankte ons wederom en wilde ons iets vertellen. Op 4.1 opent zij namelijk haar eigen webshop genaamd : Liefs van Lauren, de naam van hun engeltje. Zo bijzonder, zo mooi, zo lief. Maar dat was niet alles wat zij ons had te vertellen.

Tekst van de mama:

Liefs van Lauren is een webshop die natuurlijk en duurzaam speelgoed en woonaccessoires verkoopt. Omdat wij daar simpel weg blij van worden, het goed is voor de makers, de ontvangers en de natuur. En dat vinden wij belangrijk. De wereld mooier maken. Gewoon stapje voor stapje.

Onze dochter Lauren heeft in haar korte leventje onze wereld mooier gemaakt, nu willen wij dat op onze beurt doen. Wij doen dit door de spullen die we verkopen maar ook door een deel van de winst aan Stichting LIVA te doneren. Zo steun je met je aankoop direct stichting LIVA zodat zij, op hun beurt weer het leven van zoveel andere mensen mooier maken.
www.liefsvanlauren.nl https://www.facebook.com/LiefsvanLauren/

Wil je meer zien en lezen van Stichting LIVA, hier vind je de link naar hun Facebook pagina en hier vind je de link naar hun website.