Over Liefs van Lauren, door mama is thuis

Liefs van Lauren foto

Esther Perfors interviewde mij, Willemien Holsappel voor haar webblog mamaisthuis.
Mamaisthuis is een blog voor mama’s to be en mama’s die al even meedraaien.

Op deze mamablog worden er niet alleen persoonlijke verhalen van de mama achter de blog gedeeld maar ook worden er interviews geplaatst die verschillende onderwerpen belichten en daardoor een heel breed publiek aantrekken. Verhalen uit het leven, allen open en eerlijk verteld en bij voorkeur niet gefingeerd. De speerpunten van mamaisthuis zijn; openheid, troost bieden, taboe doorbrekend zijn en een plek van herkenning bieden. Dit alles wordt afgewisseld met het delen van heerlijke gezonde recepten, leuke hebbedingetjes, fashion, webshops vermeldingen en leuke winacties. Kortom: een erg leuke webblog.

Ik ben met Esther in contact gekomen omdat ze moeders zocht die ervaring hebben met het Ronald MCDonald huis. Op dat moment lukt het mij niet om mijn verhaal te delen. De tijd was er niet rijp voor. We bleven echter contact houden. Uiteindelijk kwam daar toch een interview en wat voor 1. Kwetsbaar, pittig, krachtig maar vooral ook trots. Trots op Lauren, de webshop en over hoe het met ons als gezin is gegaan. Precies zoals we zijn, kwetsbaar en trots.

“Lauren is onze dochter en we zijn zo ontzettend trots op haar. Wat een vechtertje was het. Een heerlijk meisje, vol temperament. Hoe klein ook! Lauren heeft onze wereld mooier gemaakt … liever.” 

Het hele interview vind je hier